Vivid Mobile Studio

Expansive spaces can often represent the most difficult challenges for designers and architects. When we were approached by media company Vivid with a brief to transform their new premises – a disused MOT garage – into an office and exhibition space, Zachary Pulman Design Studio created a flexible and environmentally conscious design solution suitable for a series of different useable scenarios.

With our client specifying the need for a multi-functional space, with the adaptability to accomodate everything from a single user editing video to large group presentations, our concept was novel – a large plywood pod, on a series of nylon rollers, enabling the module to be fully mobile. It also functioned as the company’s main reception/information centre.

Location: Digbeth, Birmingham
Scale: 10m2
Budget: £10,000
Client: Vivid – Media
Status: Built

Newsletter

Sign up for quarterly updates...

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest