Taipei

Approached by an international client to develop the reception space for a new office building in Downtown Taipei, we looked to create a sleek, modern and understated environment.

Servicing a variety of companies in this mixed-use building, we sought to accommodate a display for each of these firms with a sense of permanence, despite their changing with the movement of tenants. Our innovative solution was magnetic lettering on an illuminated glass wall, which doubled as a discrete mini office within the vast reception.

The Carrara marble walls, inlayed with rods of brushed nickel, were a subtle detail which made them shimmer as visitors walked past. Since there was an abundance of square footage available, our design team integrated a multi-functional element into the space with a bespoke seating solution in the waiting area that could be used for private meetings.

Client: Leader
Size: 3000 sq.m
Status: 2016
Budget: Undisclosed
Design Team: Zachary Pulman, Yu Ling Huang

Newsletter

Sign up for quarterly updates...

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest