Parliament Hill House 

The young family’s previous house was an all-white affair and they now fancied a home that would provide greater variation of spaces, materials, and colours. Their new home was a beautiful Victorian terrace with the usual shortcomings: poor daylight, non-flowing spaces, and too many small rooms.

After a successful planning application, the house was restructured to allow a massive increase in daylight to the living spaces. Also opening the house out, to allow a flowing ground floor between living rooms and kitchen diner. The upper floors were turned into three luxury suites all with walk-in dressing rooms and bathrooms.

Rich and tactile materials were selected specifically to age gracefully and help prevent the parents from getting too upset when the kids were kids.

Newsletter

Sign up for quarterly updates...

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest